Tuesday, January 29, 2013

Rumah Lelong Puncak Alam.

Hi, Selamat Pagi Semua

Semalam 28.01.2013, Hari Thaipusam... semua org bersuka ria sebab cuti, berdating, berpiknik dan tak lupa jugak untuk kawan2 yang sambut Thaipusam... aku je yang berkerja..hehehehe sebab ape aku berkerja? sebab aku minat sgt2 dalam bidang yang aku ceburi nie, so walaupun cuti aku x kisah asalkan dapat tolong kawan2 yang inginkan rumah idaman or untuk buat pelaburan  walaupun aku deman dan batuk2

Semalam ada client mintak aku g tgk satu rumah nie kat Puncak Alam, Residensi Warnasari 2. Termasuk kali nie dah 2 kali aku try rumah lelong kat puncak alam, walaupun agak ke dalam kawasan perumahan tu tp ramai org yang stay kat sana, dan tak mustahil suatu hari nanti Puncak Alam akan jadi seperti Shah Alam skrng.

Nanti aku sharekan beberapa keping gambar yang aku ambik masa site visit, biasanya gambar nie aku akan email client so diorg boleh membayangkan keadaan kawasan rumah yang diorg nak beli (buyer jauh). Residensi Warnasari 2 nie di lelong dengan harga RM59K, Kalu menang reserve price nie mungkin bulanan dalam Rm250 - Rm300 je bayar kat housing loan, dan sewa kat sana dalam Rm600 - Rm650... so anda buat la kira2 berapa untung setiap bulan hehehehhehee

Permandangan Luar Apartment

Unit yang di lelong tingkat bawah kiri

Pintu berkunci dan pastinya grill dah di pasang

Keselamatan agak ketat, kenderaan yang tiada pelekat kereta akan di tahan

Rumah di corner lot

Pintu belakang rumah.

Bonus, dah ada grill

Devopment giat di jalankan di sekitar apartment

Kedai makan dan buah-buahan berhampiran

Pekan kecik berhampiran Econsave

Perbangunan giat di jalankan

p/s - Skrng ramai pelabur2 sedang melihat ke arah kawasan Puncak Alam yang di katakan akan tinggi nilai hartanahnya saban tahun.




4 comments:

zulaizat82 said...

Slm sy berminat dgn rumah lelong utk invest tp tiada masa.brp kos utk minta tolong agent?

'Izique said...

ada lagi rumah utk dilelong dia area puncak alam? saya cari apartment.

Adikchiek said...

Dah pernah riki2 rumah kat sana...betul2 puncak alam rasanye :-)

Agustina Lucky said...

Kumpulan Gambar Vagina Perawan dan Yang Sudah Tidak Perawan


Foto Mesra Payudara Bugil dan Telanjang Bella Shofie Terbaru


Gambar Bugil Wanita Asia Cantik Dan Mulus Sexy


Dian indri, seorang istri berjilbab dari lereng lawu


Kumpulan Foto Tante Girang Hot sedang Tidur Telanjang Tanpa Busana yuk..!!


199 Foto Bugil Gadis Arab Pamer Memek Berbulu Lebat


Foto Hot Susu Tante Janda Kembang Cantik Dan Seksi


Ayumi Pose Telanjang Sambil Mandi Dikolam Renang


Foto Payudara atau Toket Gede Cewek Jepang


Download Kumpulan Foto Cewek Jilbab Nungging


Foto Bugil Tante Girang Lagi Di entot dan di jilat memeknya


Inilah foto hot ngetot memek mulus gadis pangilan


Mulus Basah Memek mulus Cewek Bugil Foto Memek


Kumpulan Foto Memek dan Vagina Gadis Perawan Hot


Koleksi Foto Pramugari Seksi Pamer Payudara Montok


Pose Panas Gadis-Gadis Cantik pamer Payudara Besar


Gambar Foto Julia Perez Bugil Kelihatan Payudara Besar


Foto Bugil ABG Terseksi dan Tercantik Tanpa Sensor


Gadis Perawan Nakal Ngentot Gaya Baru Ngangkang


Kummpulan Foto Bugil Hot Artis Wanita dari Negara Arab


ABG Bugil Dan Gadis Bispak Jago Ngentot With Toket Gede


Video bokep tante girang artis indonesia foto bugil memek


Bispak Montok Telanjang dikamar Hotel Memek Basah


Lina Pamer Memek Mulus Ayam Kampus Kota Depok

Post a Comment

 
Blogger Templates