Saturday, February 2, 2013

Mentari Court

Hi, Selamat Pagi Semua.

Awal aku bangun hari nie...hehehehe sebab da terbiasa bangun pagi untuk g kerja so wekend pun terjaga awal2 pagi, lagipun org cakap kalu bangun awal2 nie murah rezeki skit hehehhe sebab pintu rezeki terbuka.

Ok, 2 hari lepas aku ada cite sal markup loan, then Alhamdulillah... Semalam kawan aku bgthau ada seorang owner nak jual apartment die kat Mentari Court depan Sunway tu. Nak jual 10% under MV... dah la nak jual sekali ngn perabot so ape lagi..aku pun terus confirm nak g tgk rumah...



Sebenarnya ingatkan aku yang nak beli rumah nie sebab potensi utk cari penyewa tu aku rase tinggi, lagi pun untung jugak beli kat situ berdekatan ngn federal higway, sunway,KTM.. ldp pun dekat.. tp bile bincang ngn bakal org rumah, baik cari org yang nak beli je...

So aku iklan la kat fb aku, aku cakap ada sebuah apartment yang owner die nak jual 10% under MV, so boleh markup loan..pape hal pm aku... then malam tu jugak..dalam 15orang pm aku tanya lokasi apartment tu..hebat bukan marketing fb? hehehehe dalam ramai2 tu ada la sorang member aku yang betul2 serius nak..nama die Azri. Die memamg tgh cari rumah yang boleh markup loan.

So malam nie aku akan tengokan rumah untuk die, buat calculation sikit, buat carian sikit.. insya'allah kalu ada rezeki terus akan bayar deposit, so pape jangan lupa update untuk baca entry aku yang seterusnya.


p/s - Bagus rasenya bile kita dapat tolong kawan2 cari rumah untuk pelaburan

0 comments:

Post a Comment

 
Blogger Templates