Tuesday, February 12, 2013

Pergi Gym Pun Membantu Dalam Bidang Hartanah

Hi, Selamat Malam Semua..

Aku dapat tajuk post kali ni disebabkan minggu lepas aku ada beli sebuah sofa ngn katil single second hand dari kak Rohaniah, korang leh baca dari blog die, ada die bercerita pasal nie.. hehehehe

Sofa yang selamat tiba di destinasi
 Rupanya ada kepentingan jugak hari2 aku g gym hehehehe...  selain daripada dapat tubuh badan yang sihat... aku jugak dapat berjimat... berjimat dari segi ape?? hehehehe mesti korang tertanye2 kan..?

Biasanya utk memindahkan barang kita akan upah sebuah lori untuk mengangkut dari destinasi asal ke destinasi baru... so ini memerlukan kos,kos ni melibatkan sewa lori dan upah mengankutkan barang... so jika korang g gym hari2...korang dah leh saving dari segi upah mengangkut barang hehehehe

korang leh angkat sendiri barang2 tu or korang leh panggil kawan2 gym korang utk tolong..bukan ke dah jimat duit tu..hehehehe so rajin2 la korang g gym lepas baca post aku nie yee...

Walaupun tingkat 4, sofa nie selamat di angkat.. hehehe

1 comments:

rohaniah noor said...

hahahaha.... setuju setuju!

Post a Comment

 
Blogger Templates