Wednesday, April 10, 2013

Penat Tapi Seronok!

Hi, Selamat Malam Semua...

Sudah lama aku tak post sesuatu kat sini..last posting adalah 27.2.2013 dan sekarang dah 10.4.2013... aku mintak maaf sgt2.. sebab betul2 busy...

So far aku dah deal a few rumah subsale dan rumah lelong... nanti aku akan ceritakan satu - satu kes yang aku handle nie ye.. tak de pape pun yang special tp dengan permulaan 5 6 bulan dalam bidang nie... aku berjaya close deal dan menang lelong dalam 11 kes... tu dah kira luar biasa bg aku..

Mungkin bg org lain, benda tu biasa je..tp bg aku dah luar biasa sebab lawyer aku sendiri tak cukup tangan utk handle kes2 yang aku bg kat die.. hehehehee

Dan skrng gak aku sibuk sikit dgn persiapan rumah lelong yang aku menang dlu tu... hehehehe nanti aku ceritakan gak cash flow yang dapat dari situ..

Walaupun penat uruskan semua nie.. tp hati sgt seronok sebab kita buat apa yang kita minat..So pape2 hal..hope korang sabar menunggu cerita dari aku hehehehehhe
Baca lagi...
 
Blogger Templates