Friday, May 31, 2013

Dorongan dan sokongan..

Hi, Selamat Pagi Semua...

Setelah sekian lame tak update blog... pagi nie aku dikejutkan oleh seorang sahabat kita.. die pm aku kat facebook aku.. bertanya kenapa aku dah lame tak update blog... hehehehe




Mintak maaf la.. bukan ape..  aku mmg terlampau sibuk.. hahahahaha percaya x alasan aku tu? hehehhee

Hmm.. bile di pikir2 kan balik.. bukan sibuk je menjadi faktor aku tak update blog nie tp mungkin kerana segan... ye la.. aku baru je berkecimpung dalam bidang nie.. tp dah nak cerita itu... cerita ini.... (Arghh....  aku perduli ape... hehheheehehe)

Ramai yang tak percaya kan? aku start terlibat dalam bidang hartanah nie bulan 11 tahun 2012, tu pun di sebabkan wan infolelong (korang leh cari die kat facebook), dan skrang dah bulan 6 tahun 2013, so kalu di kira, aku dah terlibat dalam bidang nie baru je 7 bulan... tp......

Tp alhamdulillah, aku sudah berjaya mencapai target tahun 2013 aku... malah lebih dari yang aku jangka... target aku tahun 2013 nak memiliki 3 buah rumah dan menolong sekurang-kurangnya 12 orang kawan untuk memiliki rumah.... hehehehe tp aku dapat lebih dari tu.. Alhamdulillah..rezeki dari ALLAH S.W.T.

so aku akan start untuk mengarang balik, apa yang aku karang ni adalah pengalaman aku... so mungkin ada silap dan salah yang aku buat..hope korang leh la tegur ye...

ops!! sabar...sabar...tunggu je la next entry aku hehhee kena bg suspen sikit... skrng ni mata aku dah lebam..penat..nak tdo dlu...tp sebelum aku tido malam nie.. aku nak share satu lagi print screen yang buat aku nak mengarang balik. enjoy!



p/s - Terima kasih kerana masih menyokong aku... mmg terharu la.... Thanks

Baca lagi...
 
Blogger Templates