Monday, June 3, 2013

Penyewa Lelaki vs Penyewa Wanita

Hi, Selamat Malam Semua...

Malam nie malas lagi la nak cite tentang kes2 yang pernah aku handle... hehehehehe tp takpe, malam nie ada satu topik yang menarik... Penyewa Lelaki vs Penyewa Wanita.

Ye, kadang2 ada gak pelabur2 hartanah nie akan memilih, sama ada lelaki atau wanita sebagai penyewa mereka, itu terpulang pada pandangan masing2...

tp tadi pagi aku buat site visit satu rumah, yang dipenghuni oleh 3 orang lelaki (lelaki yang keras dan bukan lembut ye..)  Ya Allah, rumah die kemas bak anak dara sunti hahahaha... atas meja makan mmg dah tersusun pinggngan dan sudu, warna rumah, wallpaper dalam bilik, dapur pun kemas... dan yang paling penting tandas, kalu sape2 kenal aku, mmg diorg akan tau, aku mementingkan kebersihan tandas, sebab tandas bersih semua bilik insya'allah bersih.

so mungkin gambar2 nie akan bg korang tanggapan yang menyewa lelaki tak semestinya bersepah dan tak pandai mengemas,











Cantik bukan? hahahaha
Baca lagi...
 
Blogger Templates