Friday, November 8, 2013

Penaga Mas, Puchong

Hi, Selamat Malam Semua..

Agak sudah lame aku tak update blog nie, memang tak sempat.. kalu korang biasa follow di fb aku, korang boleh tau macam mane sibuknya aku.

Malam nie tak nak bg tips atau kongsi pape, mode kedekut sikit hahahaha tp nak share ada seorang kawan nie, aku tolong die dapatkan sebuah apartment di Taman Mas, Puchong. Nama Apartment tu Penaga Mas, owner jual Rm132k, dan markup loan Rm155k.. so seperti maklum.. bank akan bg 90% dr Rm155k so akan dapat Rm139k, so cashback yang die akan dapat nanti adalah dalam Rm7500.

tp yang bestnya tentang die nie, dalam ramai2 yang aku tolong dapatkan rumah, nie je yang bg perhargaan kat aku hahahaha

sedih kan?



Aku sertakan sekali gambar2 rumah die selepas di cuci...




pape pun, thanks bro sebab percayakan aku dah tak pernah timbulkan karenah sepanjang proses pembelian nie... thanks

0 comments:

Post a Comment

 
Blogger Templates