Monday, January 20, 2014

Wan Infolelong...Otai Lelong..

Hi, Selamat Petang Semua..

Kalu korang tau macam mane aku berkecimpung dlm bidang hartanah ni, mesti korang kenal siapa tu
Wan Infolelong, dan utk yang tak tau lagi, boleh baca kat first entry aku kat SINI.

Kalu siapa2 yang masih tak add Wan Infolelong nis, sila lah add, sebab byk post2 die tentang lelong, flipping, sublet yang menarik dan mmg sgt2 berguna. 


p/s - berkenalan dengan org hebat seperti ni mmg tak rugi... hehehehehehe

0 comments:

Post a Comment

 
Blogger Templates