Wednesday, February 26, 2014

Rahsia Sifu Banyak Rumah

Salam, Selamat Pagi Semua

Pernah tak timbul persoalan di hati korang macam mane sifu-sifu hartanah nie mengembangkan investment mereka dalam bidang hartanah nie? Ye la, mesti korang ada terfikir nak jadi seperti mereka kan?

Contohnya aku, persoalan yang sering aku mempersoalkan adalah...


1 : Tidak cukup modal untuk down-payment 30% untuk pembelian rumah ke-3

2 : Bank tidak luluskan pinjaman kerana anda dilabelkan sebagai ‘high exposure’ atau komitmen hutang yang sangat tinggi

3 : Bank hanya berikan margin of finance (MOF) yang minima untuk pembelian rumah ke-3 (contoh: 70%, 60% sahaja)

4 : Pembayaran cukai yang banyak & tinggi

5 : Hendak mengembangkan lagi pelaburan hartanah sedia dan tidak tahu bagaimana

Kalau korang pun ada yang timbul persoalan seperti di atas, boleh dapatkan CD tentang RahsiaEmpayarHartanah dari Dr Shah Razali di sini -->
bitly.com/1foZW0P

Alhamdulillah, Setelah melihat penjelasan dari Dr Shah, Sekarang aku lebih jelas tentang apa yang aku boleh buat dalam bidang hartanah nie, macam mane nak pergi lebih jauh dan macam mane aku boleh menjadi seperti sifu2 yang mempunyai belasan rumah mahupun puluhan.

1 comments:

Asa Loan said...

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com


Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com

Post a Comment

 
Blogger Templates