Monday, May 19, 2014

Salah satu scenario beli Rumah Low Cost

Hi Semua...

Ada sesetengah pelabur tak suke dengan low cost sebab byk syarat2 yang dikenakan dan agak leceh, tp jika cashflow yang akan kita dapat tu agak kebabom... ape salahnya... kan?

Print screen kat bawah ni adalah salah satu kejadian kawan kita yang beli rumah low cost, bukan maksud aku tak elok beli lowcost tp kadang2 low cost lagi byk keluarkan duit dr beli rumah yang medium low cost atau lain2 type sebab kebanyakan bank tak masukan legal fee ke dalam loan.











0 comments:

Post a Comment

 
Blogger Templates