Sunday, August 10, 2014

Sudah lama ketinggalan...

Salam, Selamat Pagi Semua...

Sudah lama aku tak update kat blog ni sebab aku terlalu fokus kat apa yang aku sedang buat... kata orang anjakan paradigma hehehehe

Alhamdulillah, aku sudah berhenti kerja dan mengejar impian aku. Selama ni aku terpikir, apa yang aku pandai lakukan? apa keistimewaan aku? ape yang aku nak dalam career or hidup?

So alhamdulillah, aku dah temui sekarang... mungkin korang dah tahu lame dah kan? hehehhehe...

Aku suke berbisnes, dari kecik sampai sekarang aku suke berbisnes (nanti aku ceritakan).

Hari nie dapat message di facebook dan ni membuat aku terpikir utk bercerita di sini. Setelah berhenti dari makan gaji, aku mulakan hidup dengan fokus kpd bisnes sublet dan subsale sahaja.

tp bukan setakat tu sahaja impian aku, tak kan kita nak stay di satu level je kan? kita patut kembangkan bisnes kita kepada pelbagai bidang, tp utk sementara nie, aku akan fokus kpd dua ni utk kumpul modal.

Insya'allah selepas ni aku akan cuba belajar mengarang dan update sebanyak mungkin seperti mana aku update status facebook hehehehe

ape2 pun terima kasih kpd yang masih setia menunggu dan membaca posting aku (tak tahu ada ke tak) hahahahhaa




0 comments:

Post a Comment

 
Blogger Templates