Wednesday, August 13, 2014

Vistaria Apartment Testimoni.

Salam...

Dah lame dapat testimoni dari owner yang aku tolong jualkan dua buah apartment die kat Vistaria Apartment nie, tp tak sempat nak post kat blog.. so hari nie ada kelapangan sikit.

Alhamdulillah... unit nie aku dapat dari owner hujung tahun 2013 dan pada bulan 7 tahun 2014 setel semua proses jual beli.. so aku rase cam laju jugak la lawyer n banker buat kerja.

Seperti kawan2 yang selalu follow blog dan fb aku, diorg tahu kebanyakan kes aku ni adalah markup loan, dan ini adalah salah satu kes markup... yang best kes nie, owner letgo sekali dengan perabot cam meja makan, sofa, tv, katil, aircond and water hearter.

Buyer beli unit ni pada harga RM225k then markup loan RM250k.... Bile die markup, bank bagi margin of finance 90% dari RM250k.. so RM225K....setel balance kepada owner.

So jom kita tgk ape owner cakap dan gambar2 apartment die.

Daripada owner



Bilik Utama

Siap build in wardrobe

Tandas yang bersih

Meja Makan

Rumah siap perabot



0 comments:

Post a Comment

 
Blogger Templates