Sunday, October 26, 2014

Sifu-Sifu Facebook!

Salam Semua..

Dah lame aku tak post pape kat sini disebabkan sibuk dengan kerja harian dan sebagainya.. insya'allah akan dikemaskini setiap hari lepas nie.. utk yang nak selalu tgk update n tips boleh add aku di facebook.

Hari ni ada seorang kawan tag aku di facebook, so rasenya aku pernah letak kat sini sebagai rujukan kat orang2 yang bukan dikalangan kawan facebook aku..

Sesiapa yang nak tambah pendapatan, belajar saham, belajar emas, rumah lelong, sublet, subsale.. kereta sewa.. rancangan kewangan dan sebagainya... boleh la add semua sifu2 kat bawah ni selain no 14... yang tu sembang je kuat..

Insya'allah semuanya terbaek!

Diulangi.. No 14 jangan... sembang kuat mamat tu... aku tgk post die selalu post masalah rumah sewa je.. hampeh.. bile buat duit pun aku tak tau.. hahahaha



0 comments:

Post a Comment

 
Blogger Templates