Wednesday, March 25, 2015

Hasil dari Personal Coaching.. Berjaya!! Berjaya!!

Salam.. Selamat Malam Semua...

Malam nie aku rase happy sikit sebab kalau korang selalu baca blog ni, korang pasti tau yang sebelum ni aku ada bukak coaching utk sape2 nak belajar sublet...

Pada mulanya aku tak yakin org boleh ikut cara aku.. sebab kadang2 cara aku agak extreme or gamble je... tp alhamdulillah... sekarang dah ada beberapa orang yang berjaya mendapatkan unit sublet.. ada sorang tu dah 3 unit hehehehe...  nak lawan tokey nampak gayanyer tu...

Apa2 pun, aku ucapkan tahniah kat korang yang percayakan service aku... mungkin serba sedikit dapat ajar ape itu sublet dan macam mane proses sublet ni sebenarnya...




0 comments:

Post a Comment

 
Blogger Templates