Wednesday, May 27, 2015

Service Cat Rumah Pertama IB Resources.

Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah.. hari ni hati ada gembira sikit.. company aku Inspirasi Bangsa Resources berjaya close deal satu job mengecat rumah. Apa yang aku gembira sangat adalah mungkin ini adalah satu starting point utk aku melebarkan sayap bisnes ke dalam bidang service mengecat.. or seterusnya ke tujuan utana aku.. menjadi kontraktor.. hehehehe

Jom layan gambar sebelum di cat...







Nanti aku akan share pic yang selepas dicat.. tunggguuuuuu......
Baca lagi...

Tuesday, May 12, 2015

Portfolio Sublet?? Ape tu?

Assalamualaikum..

Hari ni aku just nak cerita pasal portfolio.. Insya'allah next posting aku akan tampal contoh portfolio yang aku buat..

Seperti mane yang kita tahu, kita akan buat portfolio kewangan untuk menyakinkan bank supaya loan rumah yang kita nak beli diluluskan..

Seperti itu jugak lah kita perlu create satu portfolio Sublet supaya owner yakin dengan kebolehan kita.. Tp kebolehan ape????


Aduh.. Aku bocorkan rahsia coaching.. Tp tu baru satu cara.. Ada beberapa lg cara lain..

Nak tahu lebih lanjut.. Meh join personal coaching.. Hahahaha 

P/s-  padahal nanti2 aku akan share jugak hahahaha
Baca lagi...
 
Blogger Templates