Thursday, June 4, 2015

Kejayaan Student Personal Coaching...

Assalamualaikum Semua...

Hari ni aku agak sedikit happy sebab salah seorang personal coaching aku dah start buat cashflow dr unit Sublet. Ramai lagi yang dah berjaya dapatkan unit sublet tp kali ni nak share kisah die..

Budak ni nama anis.. satu kelas dgn wife aku time study kat UMP dlu... macam mane boleh di add aku kat fb pun aku tak tahu then die selalu baca status facebook aku sampai lah terdetik dihati die nak belajar Sublet gak...

Then lepas perjumpaan pertama tu.. aku ajar selok belok macam mana nak approach owner.. macam mana cari listing.. macam mana nak handle penyewa dan lain2..

Aku yang jenis tak suke teori semata-mata, aku jugak akan ajar praktikal kat student2 ni.. so bila aku dapat unit sublet, aku akan pass kat mereka so biar mereka belajar setup rumah.. cari penyewa dan handle penyewa... so ni kelebihan personal coaching dr seminar.

Berbalik pada cerita ain td tu.. time dinner td aku follow up dengan die macam mane unit pertama yang aku carikan tu.. then die jawab dah ada 5 org masuk dengan kadar sewa Rm200 seorang.. so tu bermakna Rm200 x 5 = Rm1,000.. bayar owner hanya Rm800.. dah ada cashflow Rm200.. ada 2 lagi kekosongan.. so jika semuanya penuh disewaa.. cashflow ain ni Rm600 sebulan.. hebat bukan!!

Seterusnya baca je dr print screen whtsapp perbualan aku dgn die...

Alhamdulillah.. sekurang-kurang orang berkawan dengan aku ada jugak manfaat dan faedah.

Terima Kasih Ain kerana percayakan sy.







6 comments:

Muhammad Ridhwan said...

Assalam bro paih...kalau sy nk blaja sublet secara personal coaching mcm mana ea?

noorzaida zainuddin said...

salam tuan..saya berminat nak dapatkan personal coaching untuk sublet dengan tuan..pemahaman sy tentang sublet hanya melalui pembacaan..rasa perlukan bantuan sifu jugak untuk lebih terang..bole tuan?

nurul wahidah said...

salam...sy juga berminat dengan personal coaching ni...bole saya dapatkan bantuan daripada tuan...

nurul wahidah said...

salam...sy juga berminat dengan personal coaching ni...bole saya dapatkan bantuan daripada tuan...

Muhammad Ridhwan said...

assalamualaikum masih ada ke personal coaching dgn tuan?

Muhammad Ridhwan said...

assalamualaikum masih ada ke personal coaching dgn tuan?

Post a Comment

 
Blogger Templates