Wednesday, June 17, 2015

Kejayaan deal lepas tak sampai seminggu belajar

Assalamualaikum..

#PenungguRumah #Sublet #PR008

Ape lagi alasan tak cukup duit bulanan?

Semua bergantung pd kita.. Merunggut saja pun tiada guna jika tiada action..

Anis ni baru je seminggu databg belajar Sublet dgn akumm dah daoat deal 2 unit Sublet... Jika dua unit ni dapat tambahkan Rm1,000 utk income bulanan.. Lepas la utk buat simpanan atau beli pampers anak atau bayar installmant loan.. so dah dapat kurangkan komitmen bulanan die.. alhamdulillah...

Semua antara diri kita sendiri je.. Adakah kita seorang perunggut atau kita jenis pencabar.. cabar diri kita utk tambahkan pendapatan dr apa juga bisnes...

Jika anis ni gegurl pun dpt buat... part time je buat.  So kita tak de alasan lagi...

Happy dapat tolong org!! Btw ni bukan Skim Cepat Kaya ye...


2 comments:

anasrikandiislam said...

Mcm mana nk join gak blaja hehe

Unknown said...

macam mane saya nak belajar ye...bole bg info....atau emel pada sy sebarang maklumat dan saya akan beri maklumbalas...emel saya wahidahyusof@selangor.gov.my

Post a Comment

 
Blogger Templates